Order kat sini ye..

NAME :
STATUS : DEALER
MINI DEALER
RESELLER
PHONE NO.
ADDRESS :
ITEM CODE & QUANTITY
PAYMENT METHOD :
EMAIL ADDRESS :
URL/ LINK :

Click here to create your own form.

:..Ambar kenanga..:

suatu perubahan dlm stylobubble...

kini kami merupakan ejen rasmi produk AMBAR KENANGA
antara produk AMBAR KENANGA :

2. PRODUK TRADISIONAL
kenapa saya menjadi ejen AMBAR KENANGA??

"kerana saya telah menggunakan AMBAR KENANGA setelah melahirkan 
anak kembar saya pd Jan 2009 yg lalu...ingin saya berkongsi pengalaman saya sepanjang menggunakan
produk ini...
saya menggunakan SET BERSALIN IBU sepanjang tempoh berpantang..
bayi kembar saya lahir pramatang dan mereka berada di NICU dlm tempoh masa yg agak lama lbh kurg 30 hari. Ibu saya telah membeli SET BERSALIN IBU (SBI) tanpa pengetahuan saya...
makcik2 dan jiran2 bertanyakn ttg set bersalin yg saya ambil dan saya memberitahu bahawa saya mengamalkan SBI....setelah membaca isi kandungan SBI, merekan mengatakan 
bahawa produk ini sgt bagus...tak perlu minum air akar kayu, tak perlu minum air kunyit etc...
dari situ, saya merasakan set bersalin ini sgt bagus....

setelah seminggu hari bersalin, saya mengalami 'tumpah darah' yg mengejutkan...
tiba2 shj darah berketul2 keluar..ketika itu saya sedang berdiri di dpn pintu..
saya amat terkejut lalu memanggil ibu saya..
ibu saya mengatakan bahawa itu adalah darah kotor yg masih tersisa di dlm rahim saya..
darah itu harus dikeluarkan...alhamdulillah, bila darah kotor kaluar je, 
badan saya terasa ringan dan selesa...

insyaAllah ada rezeki, mengandung lg saya akan tetap menggunakan SBI"

sila klik pada produk di atas utk mengetahui kelebihan produk ini...

Read more

:..SET BERSALIN IBU..:

 BERPANTANG selepas bersalin @ keguguran.... MEMANG MENYEKSAKAN terutama buat ibu-ibu moden yang bersendirian dirumah tanpa bantuan ibu atau mertua yang uzur.
Berbagai-bagai alasan diberikan untuk melepaskan diri dari berpantang secara tradisional yang perlu makan atau minum ubat pahit, bertangas, berparam, berpilis, bersengkak dan sebagainya.
KINI TIADA ALASAN LAGI kerana kehadiran SET BERSALIN IBU AMBAR KENANGA  telah mengubah segala-galanya. BAGAIMANA? 
Ikuti Penjelasan kami.

RM 150

SET BERSALIN IBU AMBAR KENANGA (SBI)?

 SET BERSALIN IBU AMBAR KENANGA pemakanan lengkap 60 hari atau 2 bulan buat ibu-ibu bersalin biasa, bedah dan juga wanita keguguran kembali sihat dalaman, mental & fizikal serta memudahkan kehamilam semula menurut amalan perbidanan tradisi Arab turun temurun.
Cuba Set Bersalin IBU AK pantang tetap pantang CUMA TAK PAYAH berparam, berpilis, bertangas, berurut, bersengkak atau pantang melampau TETAPI KESANNYA sama seperti berpantang secara tradisional.

PERBEZAANNYA?

Set Bersalin AK diadun berasaskan rempah ratus seperti ketumbar, lada hitam, cengkih, habbastus sauda, kulit kayu manis dll. Ia mudah, ringkas & tidak banyak produk yang perlu dimakan. Untuk TIGA (3) hari pertama makan TIGA (3) produk sahaja iaitu AK IBU, TIMOYAN @ TUJU MEROYAN & TIARAH @ TUJU DARAH dan seterusnya hanya makan SATU (1) produk sahaja  iaitu AK IBU. Semuanya berbentuk kapsul sayur-sayuran yang mudah ditelah dan larut.

CUKUP KE?

 MEMANG CUKUP sebab setiap kapsul AK IBU  dirumus daripada berjenis-jenis rempah ratus yang mempunyai pelbagai khasiat& kebaikan untuk membaikpulih & menyihatkan kesihatan dalaman wanita bersalin atau keguguran.
SECARA JUJUR, siapa yang pernah habiskan produk yang dibeli? Kebanyakannya tidak & rasa bersalah. Jangan risau pasal berat badan, perut buncit, angin badan, masalah meroyan dan rahim kerana anda pasti anggun, ceria, sihat & berseri selepas berpantang.

KENAPA TAK PAYAH BERPARAM, BERPILIS & BERTANGAS, MACAM TAK BERTRADISI AJE?

 JAWAPANNYA MUDAH SAHAJA! Ambar Kenanga masih mengamalkan fungsi berparam, berpilis atau bertangas. TETAPI yang membezakannya ialah cara amalannya dimana mengikut tradisional Melayu atau Jawa berparam, berpilis digunakan untuk penggunaan diluar sahaja. BERLAINAN PULAK dengan AMBAR KENANGA kerana ia memudahkan fungsi berparam, berpilis dan bertangas tanpa perlu guna luaran. Yang perlu dilakukan setiap pagi ambil dua (2) kapsul TIARAH @ TUJU DARAH  dan  dua (2) kapsul  TIMOYAN @ TUJU MEROYAN setiap petang sahaja selama 3 hari sahaja berserta AK IBU yang membaikpulih badan ibu-ibu bersalin@ keguguran.
 TIMOYAN @ TUJU MEROYAN  mempunyai fungsi yang sama seperti berparam & berpilis untuk mengecutkan Batu Meroyan dan menaikkan rahim ketempat asal  manakala  TIARAH @ TUJU DARAH  berfungsi seperti bertangas untuk mengeluarkan darah-darah kotor yang terselit didalam rahim.

WANITA KEGUGURAN?

Wanita keguguran samada keguguran spontan, perubatan atau paksaan sering mengambil mudah atau memandang ringan penjagaan dalaman semasa keguguran sehingga mengalami pelbagai pemasalahan seperti kesukaran hamil semula, kitaran haid, emosi, keputihan dan lain-lain.
AMBAR KENANGA menyediakan SET BERSALIN AMBAR KENANGA untuk keguguran kurang setahun disebabkan darah-darah kotor yang terselit dirahim masih belum kering dan harus mengambil TIARAH @ TUJU DARAH untuk mengeluarkannya. Seterusnya SET SAYYIDA AMBAR (SSA) dan AK WANITA berterusan.. Sementara SET SAYYIDA AMBAR untuk keguguran lebih setahun dan AK WANITA berterusan.

BILA HARUS MULA SET BERSALIN AK?

1. Ibu-ibu samada bersalin biasa @ bedah hendaklah mula makan kesemua produk SBI AK TUJUH  (7) HARI ATAU SEMINGGU SELEPAS BERSALIN;
2. Wanita Keguguran atau kematian bayi boleh mula makan secepat mungkin.
CARA PENGAMBILAN PRODUK SET BERSALIN AK?
 KETIGA-TIGA PRODUK SBI AK HENDAKLAH DIMAKAN SERENTAK UNTUK KESAN OPTIMA. DILARANG MAKAN BERASINGAN !!
LAPAN -  SEPULUH  HARI SELEPAS BERSALIN 
 
PAGI :-  Ambil dua 2 kapsul AK IBU & dua  2 kapsul TIARAH @ TUJU DARAH selepas makan selama TIGA (3) PAGI berturut-turut.

PETANG :- Ambil dua (2) kapsul TIMOYAN @TUJU MEROYAN dengan segelas air suam selama TIGA (3) PETANG berturut-turut dan patuhi WAKTU MAKAN (5 petang sehingga 7 malam sahaja ). TUJU MEROYAN  MESTI DIMAKAN SEPERTI BERDIRI MENYOROK DI BELAKANG PINTU ( mengikut petua).

MALAM :- Ambil dua (2) kapsul AK IBU sebelum tidur.

PENERANGAN : Menurut nenek moyang kami batu meroyan terletak ditempat yang menyorok. Kita mesti makan berdiri :- satu senaman untuk menaikkan rahim & batu meroyan serta melancarkan darah. Ibu selepas bersalin mengalami tekanan emosi yang tidak menentu disebabkan kitaran hormon.Jadi memerlukan suasana tenang dan bilik merupakan suatu privasi serta tempat baik untuk merasa selamat  dan timbul rasa riang.

HARI KE SEBELAS & SETERUSNYA

PAGI :-  Ambil dua 2 kapsul AK IBU selepas sarapan pagi; dan

MALAM :- Ambil dua (2) kapsul AK IBU sebelum tidur.

AMALKAN JUS AMBAR & MINYAK AK SEMASA PANTANG?

 Memandangkan produk SBI hanya dimakan selepas tujuh (7) hari selepas pantang amalkan dahulu dengan meminum JUS AMBAR  sebanyak 3 botol sehari pagi, petang & malam. JUS AMBAR adalah gantian kepada air akar kayu yang memberi kesegaran dan kelegaan serta merta atas keletihan, beri  tenaga, pening, sembelit dan sebagainya.
MINYAK AMBAR KENANGA elok disapu pada bayi agar tidak kembung, batuk dan kulit yang cantik. Buat ibu pula boleh digunakan sebagai minyak urut dan sentiasa sapu ditelapak kaki  untuk beri kelegaan.

KESAN KEPADA BAYI?

 Insyaallah Bayi tidak akan kembung kalau disapu dengan MINYAK AMBAR KENANGA diperut & betis bayi. Bayi akan mengeluarkan najis kerap pada minggu pertama atau kedua, ini adalah untuk mencerna sisa dihati serta menguatkan sistem pertahanan hati. Sekiranya teruk, dinasihati berjumpa doktor kanak-kanak.
Sekiranya Bayi Kuning , ibu hendaklah berhenti sementara makan produk-produk SBI AK dan beri bayi serta ibu minum air glukosa tanpa perasa. Insyaallah berkurangan. Bila berkurangan teruskan semula pemakanan produk SBI AK . Apa-apapun dapatkan tahap ketinggian sakit kuning bayi sebelum keluar hospital.

KENAPA TAK PAYAH SENGKAK RAHIM?

Pada pandangan kami, sekiranya anda ingin mengurut silakan tapi pastikan bukan dibahagian perut atau rahim. Ini adalah kerana rahim mengalami kecederaan dan kebengkakan apabila melahirkan bayi. Jangan risau sekiranya ingin disengkak,ia boleh disengkak setelah enam ( 6)  bulan apabila semua urat-urat dan kesihatan dalaman kembali normal.
Kalau tidak disengkak tiada masalah sebab produk-produk SBI AK, SSA dan AK WANITA memadai dan mencukupi kembalikan rahim ketempat asal TANPA PERLU DISENGKAK. Apa-apapun kami menghormati keputusan yang anda buat.

 PRODUK SELEPAS PANTANG?

Menurut kajian, kesihatan dalaman ibu-ibu bersalin @ keguguran akan kembali normal sekurang-kurangnya Enam (6) bulan dari tarikh bersalin@ keguguran. Jadi penjagaan ibu bersalin @ keguguran bukan sahaja semasa dalam pantang tetapi seharusnya berterusan untuk mengembalikan stamina dan memudahkan kehamilan semula.
Selepas habis pantang , amalkan SET SAYYIDA AMBAR  dan seterusnya AK WANITA untuk kekuatan kesihatan dalaman berterusan.
LARANGAN?
SEMASA MENGAMBIL SET BERSALIN IBU AK, DI NASIHATKAN ELAK MENGAMBIL SEBARANG PRODUK MAKANAN ATAU MINUMAN YANG BERASASKAN HERBA & AKAR KAYU.
PENGAMBILAN LEBIHAN & PERCAMPURAN PRODUK-PRODUK HERBA AKAN MEMBERI KEMUDARATAN DAN/ATAU KERACUNAN KEPADA ANDA!!!
 SEKIRANYA MENGAMBIL UBATAN DOKTOR, SILA JARAKKAN MASA SELAMA TIGA (3) JAM SEBELUM MAKAN PRODUK SBI AK !!!

. NASIHAT/PETUA?

1. Habiskan ubatan doktor dan REHAT SECUKUPNYA. Dilarang menjerit, mengangkat benda-benda berat serta terperanjat selama dua (2) minggu .Ini akan menyebabkan pertumpahan darah atau bentan. Sekiranya berlaku pertumpahan darah yang banyak pada minggu pertama & kedua sila minum JUS AMBAR dan segera berjumpa doktor.
 
2. Anda bentan , titik bawang putih dan digosok disetiap jari kuku kaki & tangan ,minum JUS AMBAR dan sapu MINYAK AK.

3. Mandi sekali dalam sehari pada waktu pagi sebelum pukul 9.00 pagi dan sebelah petang lap badan dengan tuala basah & kering. Untuk elak angin sejuk masuk dalam urat & badan.

4. Minum air suam sekurang-kurangnya 2- 3 liter sehari atau setiap sejam satu gelas sehingga 8 gelas sehari. Elakkan minum air nenas, oren. limau, assam, kopi, teh dan bergas. Minum air suam dapat menambah air susu, mengembalikan darah yang hilang dan membuang toksik agar badan kembali normal atau kurus.

5. Minum air suam/kosong tidak akan membuat anda boyak atau rahim kembang kerana ia tiada kalori dan akan cepat merawat rahim serta luka-luka dengan segera. Yang membuat anda boyak ialah pemakanan dan amalan kehidupan yang tidak sihat. 

6. Water retention atau lebihan air dalam badan disebabkan minum air suam/kosong banyak? MENGARUTLAH, sekiranya terdapat air lebihan / water retention dalam badan ini bermakna anda mempunyai masalah buah pinggang kerana fungsi buah pinggang salah satunya adalah untuk menyingkir lebihan air didalam badan.

7. Tanda anda kurang air ialah apabila anda rasa dahaga,pening & cepat letih.. Air suam/kosong tiada kalori ia membantu memecahkan lemak dan meningkatkan metobolisme badan anda. Badan kembali sihat, cergas dan langsing.

8. Minum juga air madu setiap pagi pastikan yang asli atau organik kerana tiada campuran gula tambahan untuk memberi kekuatan kesihatan dan minda. Amalkan minum air segelas dan makan buah-buahan sebelum makan makanan pagi , tengahari dan petang. Selepas selesai makan pagi, tengahari atau malam cuba berjalan dengan mengambil 80 langkah baru berehat. Dan hanya minum air suam  30 minit atau sejam selepas makan. Jangan berulam air semasa makan.

9.Ambil sayur-sayuran yang dicelur, direbus, kukus atau digoreng, hindari makan sayur-sayuran mentah untuk pastikan kebersihan yang kadang-kala buat perut kembung atau rasa sebu.Makan juga buah-buahan seperti betik, guava, pear, anggur dan lain-lain.

10. Amalkan pemakanan seimbang dengan memastikan setiap hidangan ada kaborhidrat, protein, sayur-sayuran dan buah-buahan. Elakkan makanan manis, masin & berlemak. Insyallah pasti kembali langsing & perut kempis.
Empat (4) Botol AK IBU untuk pemakanan 60 hari sahaja dan 
seterusnya amalkan Produk AK WANITA Ambar Kenanga. AK IBU 
digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan 
badan wanita selepas bersalin.


TUJU MEROYAN
Satu (1) peket / 6 kapsul TIMOYAN @ TUJU MEROYAN AK untuk 
pemakanan 3 hari pada waktu petang sahaja .GANTIAN FUNGSI 
berparam atau berpilis.
 (2) DLM KKM-163/S/95 Jld 17

 TUJU DARAH

Satu (1) peket / 6 kapsul TIARAH @ TUJU DARAH AK untuk 
pemakanan 3 hari dan pada waktu pagi sahaja.GANTIAN FUNGSI 
bertangas atau bertungku.
( 6 ) DLM KKM -163/S/25 Jld 83


RINGKASAN PEMAKANAN PRODUK-PRODUK SEMASA DALAM PANTANG & SELEPAS PANTANG :-
HARI PERTAMA SEHINGGA KE TUJUH
1. JUS AMBAR TIGA (3) botol setiap hari diminum 
pagi, petang & malam.
2. MINYAK AMBAR KENANGA disapu dibadan 
selepas & sebelum tidur.

HARI KELAPAN SEHINGGA KE ENAMPULUH 
LAPAN SAHAJA
1. MULA MENGAMBIL PRODUK SBI AK ( Sila rujuk cara 
pemakanan SBI AK diatas)
2.MINUM JUS AMBAR SEKIRANYA TERASA LETIH 
& PENING.
3. MINYAK AMBAR KENANGA

HARI KE ENAMPULUH SEMBILAN  SEHINGGA 
TUJUHPULUH SEMBILAN
1. PRODUK SET SAYYIDA AMBAR

HARI-HARI SETERUSNYA
1. AK WANITARead more

:..JUS AMBAR..:JUS AMBAR adalah gabungan herba dan bunga-bungaan menurut kaedah Perubatan Arab sesuai untuk semua peringkat umum

RM 3.80 (SM) / RM  5.00 (SS)
250 ml


Antara kandungan JUS AMBAR adalah:

Air Mineral Semulajadi
Nabi s.a.w pernah bersabda "Minuman Paling baik dalam akhirat ialah air. Air itu lembab dan ia agak sejuk. Air membantu penghadaman Makanan dan menyerap zat-zat makanan dalam badan".

Bunga Ros
Menurut Ahli Sufi, zat bunga ros yang sempurna ada dalam badan manusia dan bunga ros adalah wangian yang paling bernilai untuk mengimbangi diri manusia yang tidak seimbang serta membersih dan mempertingkatkan mental dan kerohanian.

Hempedu Bumi
Hempedu Bumi adalah sejenis herba yang terkenal akan kepahitannya. Secara tradisional dijadikan ubat untuk darah tinggi, kencing manis, anti radang, anti bacteria, anti virus, melegakan demam dan pencair kahak. Ia juga sebagai pelawas pembuangan air besar, menghapuskan cacing dalam sistem percernaan dan mempercepatkan pembekuan darah.
 

Read more

:..MINYAK AMBAR KENANGA..:


MINYAK AMBAR KENANGA

Minyak Ambar Kenanga adalah rumusan tradisi Arab yang mempunyai pelbagai kegunaan dan khasiat untuk seisi keluarga dari bayi sehingga ke dewasa.
Ramai yang telah merasai keajaiban dan keberkesanan apabila Minyak Ambar Kenanga membantu melegakan sesak nafas, asma' dan kahak berlebihan didada dan mengurangkan kesengalan, kelenguhan badan, otot, belakang dan pinggang dengan setiap urutan menggunakan Minyak Ambar Kenanga. Disamping melegakan sakit dan kembung perut, ia juga membuang angin serta menyenyakkan tidur.
Kepada yang mempunyai masalah kulit kepala Minyak Ambar Kenanga ini adalah yang terbaik untuk anda kerana membantu melegakan kegatalan kulit kepala, sakit kepala, kelumumur, membersihkan dan mengurangkan ruam kepingan dikulit kepala amat sesuai untuk bayi dan dewasa. Disamping itu, menyihatkan dan menguatkan akar rambut.
Percaya atau tidak ini adalah hakikat bahawa ramai telah mencuba menyapu dikulit muka dan hasilnya sungguh menakjubkan dimana kulit muka menjadi lebih bersih dan jerawat serta pori-pori mengecil dan parut dimuka semakin berkurangan atau hilang. Begitu juga di bahagian badan yang kering atau merekah, seperti tumit kaki dan juga yang terkena gigitan serangga, kudis dan luka berkhatan.

NOT07060152KE
RM 19-90 (SM)/ RM 22-90 (SS)
100ml
Ramuan MINYAK AMBAR KENANGA yang mengutamakan Ilmu Perubatan Islam & Kesufian Islam


MINYAK ZAITUN
Perkataan Zaitun ada Tersebut Dalam Surah An - Nur Ayat 35. Minyak Zaitun baik untuk rawatan kulit & Rambut Dan Rawatan Dalam Sakit Perut, Sakit Kulit Dan Kulit Gatal diSamping mengandung Vitamin E.HABB AL-SAUDA
Nabi s.a.w Bersabda " Jadilah Seperti Biji Ketumbar Kerana ia Ubat Semua Penyakit Kecuali Bengkak (Kanser) Dan Maut. Habb Al-Sauda menghapuskan Angin dalam Usus, Demam Dan Penyakit Alahan. Minyaknya digunakan untuk merawat keguguran rambut, Penyakit Kulit, Mengelakkan Pertumbuhan Uban. Antiseptik Dan Menegangkan Kulit.

HABBATUS SAUDA
Menurut Bukhari Dan Muslim, Nabi s.a.w Bersabda "Habbastus Sauda mempunyai penawar Bagi Semua Penyakit Kecuali Maut". Ia Kaya Dengan Protein dan mempunyai beta sitosterol sebagai bahan pencegah alahan, antioxidant, antikulat, pembunuh kuman & pengembangan saluran penafasan. KAYU MANIS
Terkenal dengan pati minyak yang mengandungi eugenol dan berkesan untuk mual, muntah, sejuk badan, sakit sendi serta sakit tulang. Ia juga digunakan untuk serangan mikrob.
Read more

:..SET SAYYIDA AMBAR..:
SET SAYYIDA AMBAR merupakan pemakanan lengkap selama  dua (2) bulan khas untuk  wanita berkahwin sahaja  samada mempunyai zuriat ataupun tiada zuriat untuk memberi kekuatan kesihatan dalaman, menambah zuriat atau ingin menimbang cahaya mata, mampu mencapai klimaks serta kepuasan seks, melewatkan proses putus haid, membaikpulih & menguatkan rahim, masalah senggugut, melancarkan perjalanan darah haid sekaligus mengetatkan faraj.
Disamping itu, SET SAYYIDA AMBAR sungguh berkesan untuk sakit angin, bau badan atau faraj, menegangkan buah dada & kulit wajah.

RM 120.00 (SM) / RM 140.00 (SS)


SET SAYYIDA AMBAR ini amat sesuai untuk  
 
 a. Pengamalan iibu-ibu selepas pantang bersalin;
b.  Wanita keguguran atau bersalin lebih setahun;
c. Wanita yang ingin menambah atau menimang cahaya mata;
d. Wanita yang mengalami tekanan perasaan, kemurungan dan/atau meroyan;
e. Wanita yang ingin kekuatan & kecantikkan kesihatan dalaman.

  A.    UNTUK WANITA YANG TERGOLONG DIDALAM KATEGORI  a, b, d & e  DIATAS :-

    AMALKAN SET SAYYIDA AMBAR  dan diikuti AK WANITA berterusan .... LIHAT PERUBAHAN PASTI SUAMI TERPERANJAT!!!
   Cuba & rasai perbezaan yang sungguh mengembirakan kerana badan akan lebih kuat & sihat segala masalah dalaman Wanita akan terus lenyap dan  kembali dara, anggun, cergas, berseri , sihat & ceria berterusan.  Tiada lagi risau pasal berat badan, angin badan atau tekanan perasaan, meroyan . Lenyap !!! Anda Gembira, suami tergoda!! INSYAALLAH....  

B.  UNTUK WANITA YANG INGIN MENIMANG ANAK ATAU MENAMBAH CAHAYA MATA ATAU KEGUGURAN :-
 
   Kebanyakan  Wanita berkahwin yang sukar untuk mendapat atau menambah anak kerana kurangnya sikap perihatin keatas  penjagaan dalaman semasa muda atau semasa keguguran. Tetapi masih tidak terlambat untuk bertindak kerana SET SAYYIDA AMBAR boleh membantu anda merungkai masalah anda itu tetapi berkemungkinan mengambil masa dalam enam (6) bulan atau lebih bergantung kepada masalah dalaman anda. Ramai yang telah cuba dan Alhamdulilah berjaya mengapai kejayaan.
 Setelah mengambil SET SAYYIDA AMBAR untuk 2 bulan amalkan AK WANITA berterusan dan hendaklah berhenti mengambilnya setelah disahkan hamil. Digalakkan Suami membantu isteri dengan mengambil & mengamalkan AK LASAK untuk mempercepatkan proses kehamilan dengan membaikpulih dalaman , meningkat kesuburan sperma suami.
  Semasa mengamalkan diatas elakkan makan makanan berjeruk, cuka, tapai, masam, minuman asam, nenas, limau serta makanan & minuman tidak berkhasiat. Selain daripada itu sentiasa berdoa & sembahyang hajat dengan memohon kepada ALLAH S.W.T dikurniakan zuriat yang soleh & sihat. Jangan susah hati kerana setiap kesusahan akan ada penyelesaian, apa yang penting sikap tidak mudah putus asa kerana didalam kehidupan ini tiada jalan pintas dan sekiranya ALLAH S.W.T berkehendaki sesuatu  ia akan berlaku kerana tiada qadha' bagi seorang hamba kecuali qadha itu baik bagi dirinya. Berusaha adalah lebih baik daripada menyerah bulat-bulat tapa membuat apa-apa tindakan. BERSABAR & BERUSAHA. INSYALLAH.

  CARA PENGAMBILAN SET SAYYIDA AMBAR & AK WANITA

1. UNTUK TIGA (3) HARI PERTAMA SETIAP BULAN
 
  WAKTU PAGI : Makan dua kapsul (2) AK WANITA selepas makan dengan segelas air suam ( TERUSKAN MAKAN WALAUPUN KEDATANGAN HAID )  DAN  pada WAKTU PETANG : Makan dua (2) kapsul TUJU MEROYAN  dan mesti makan pada waktu 5 - 7 petang sahaja. TUJU MEROYAN juga mesti dimakan seperti menyorok dibelakang pintu DAN WAKTU MALAM  : makan 2 kapsul AK WANITA selepas makan malam atau sebelum tidur dengan segelas air suam.
SELEPAS 3 HARI TERSEBUT SILA TERUSKAN PEMAKANAN AK WANITA , SETELAH HABIS DUA (2) BOTOL AK WANITA  BERMAKNA TELAH HABIS MAKAN SATU (1)  BULAN .
JADI UNTUK BULAN KEDUA,  KENA ULANGI SEMULA MAKAN TUJU MEROYAN & HABISKAN AK WANITA SETERUSNYA UNTUK BULAN SELANJUTNYA AMALKAN AK WANITA SAHAJA.

SELAMAT MENCUBA..

Didalam SET SAYYIDA AMBAR kami telah menyediakan 4 botol AK WANITA dan 2 peket TUJU MEROYAN. 


Empat (4) Botol AK WANITA untuk pemakanan 60 hari sahaja dan seterusnya amalkan AK WANITA untuk rawatan berpanjangan. AK WANITA digunakan secara tradisional untuk melegakan senggugut, melancarkan perjalanan haid, melegakan keputihan, melegakan sakit kepala, membuang angin dan menambahkan tenaga.Elok dan boleh dimakan semasa kedatangan haid.

Kapsul sayur-sayuran
MAL 07081624TC


Dua (2) peket TUJU MEROYAN AK dan setiap peket dimakan setiap bulan
selepas kedatangan haid. Setiap peket dimakan 3 hari pada waktu petang sahaja
mengikut petua.
TUJU MEROYAN AK adalah makanan tambahan membantu untuk mengecutkan
batu meroyan, menaikkan rahim serta memulihkan gangguan emosi seperti cepat
marah, cepat kecil hati, murung , mimpi buruk dan sebagainya.
Insyaallah berkesan dan layarilah testimoni AMBAR KENANGA
Kapsul Sayur-sayuran
MAL 07061521TC

Read more

:..RESTOCK new design of busha legging..:


SQUIRREL PINK
Stock available

ELLE 1.2.3
Stock available

CARS
Stock available
COW THE MOON
Stock available
SWEET BICYCLE
Stock available

CHIPPER BELL
Stock available

RM 10 shj....

RM 18 for 2 pcs

1st come 1st serve...

sila isi order form utk tempahan...
tq
Read more

:..Restock 8th batch for Busha in da house..:


L 104 :
Stock available

L 105
Stock available
 L 106:
Stock available

 
 L 107
Stock available
 
 L 108:
Stock available

 
 L 109:
Stock available


 
L 110:
Stock available

L 111:
Stock available

 L 112:

Stock available

 
 L 113: (OUT OF STOCK)

 
 L 114:
Stock available L 115:
Stock available
 
 
 L 116:
Stock available 
 L 119: 
Stock available


L 120:
Stock available


L 121:
Stock available
 RM 10


RM 18 for 2 pcs 
(30 mei until 3 june only)

sila isi order form di atas...

1st come, 1st serve
serious buyer only...plz...


Read more

:.SALE...SALE...SALE..:


strawberry

80 : available :1, sold : 2
90 : available:1, sold : 2
95 : available:1, sold : 2

jaguar n fren

80 : available:1, sold to junainah:1
90 : available:1, sold :1
95 : available :1, sold :1

bee

80 : available:1, sold to syafena:1
90 : available:1, sold :1
95 : available:1, sold to fatmawati:1moo moo

80 : available:1, sold :1
90 : available:1, sold :1
95 :  available:1, sold to fatmawati:1


frog

80 : available :2, sold : 1
90 : available:1, sold :1
95 : available:1, sold to fatmawati:1sailor 1

80 : available:1, sold :1
90 : available:2, sold :1
95 : available:1 , sold :1


sailor 2

80 : available:1, sold :1
90 : available:1, sold :1
95 : available:1, sold :1

 strawberry

80 : available:1, sold :1
90 : available:1, sold :1
95 : available:1, sold :1
RM 19 each

RM 15 ONLY....HURRY...

(30 mei until 3 jun) 

sila isi order form
no booking
* size sama seperti busha legging

80 : 6-12 M
90 : 12-18 M
95: 18- 24 M

tq
Read more

PENGUMUMAN

STYLOBUBBLE 

AKAN BERADA DI :
JAKIM (D8, PUTRAJAYA) : 24-26 MEI, 10 PG HINGGA 3 PTG

WISMA TANI, PRESINT 2, PUTRAJAYA : 25-27 MEI, 9 PG HINGGA 3 PTG
KEM. PENGAJIAN TINGGI, KOMPLEKS E, PUTRAJAYA : 27 MEI, 9 PG HINGGA 3 PTG

JUMPA KAMI DI SANA.....
Read more

:..Coming Up I ♥ Mom & I ♥ Dad (GAP) ..:

                                                  GR-Dad                              GR-Mom

size (DAD) :

3-6M 
6-9M
9-12M
12-18M
18-24M -booked : liyana :1

size (MOM) :

3-6M
6-9M
9-12M
12-18M
18-24M  -booked: liyana :1

RM 39
boleh isi order form...open for pre booked..
hurry..very limited stock

ETA : 1st week of June (insyaAllah)

Read more

:..minnie & snow white legging..:


Minnie lite pink legging

S : sold : 2
M : sold : 2
L : available :1,sold : 2
* act ada 2 color, yg ni (lite pink ) & dark pink, tp yg dark pink
tu xsmpt amik pic
klu nk order yg dark pink pn boleh..


SNOW WHITE (lite pink)

S : sold :2
M : sold : 2
L : sold : 2

yg ni pn ada kaler dark pink....
klu nk leh order ye...ready stock

 
S : 6-12 mo
M : 12-18 mo
L : 18-24 mo

RM 10
sila isi order form di ats.
thanksRead more