Order kat sini ye..

NAME :
STATUS : DEALER
MINI DEALER
RESELLER
PHONE NO.
ADDRESS :
ITEM CODE & QUANTITY
PAYMENT METHOD :
EMAIL ADDRESS :
URL/ LINK :

Click here to create your own form.

come back

Assalamualaikum, setelah hampir beberapa tahun menyepikan diri dari niche bisnes pakaian kanak-kanak. kini kami kembali mula untuk aktif.

seperti biasa, barang yang ada di blog kami ini adalah barang-barang yang kami ambil direct dari supplier di china. (bukan melalui orang tengah seperti di GM klang atau kenanga). inshaaAllah harga yang ditawar amat berpatutan.

tunggu update dari kami nanti ye..... =)
Read more

SET SAYANG ANAK VCO





SET SAYANG ANAK VCO

hanya RM 70 anda akan memiliki 3 produk ini.

--------------------------------------------
Kenapa mesti Tropika Vco??

1. Tropika Baby Soap (Lavender)
~ adalah sabun anti bakteria
~ kaya dgn vitamin E & bersifat antioksida
~ berkesan menghapuskan kuman & bakteria

2. Tropika Baby Hair & Body Oil 
~ bebas steroid, paraben, toksik & bahan kimia lain
~ berkesan merawat ruam panas, eczema, dan pelbagai alahan kulit
~ melebatkan & menyihatkan rambut si manja anda

3. Krim Telon & Vicks Herba VCO Tropika
~ melegakan kembung perut, perut berangin
~ tidak panas
~ mudah meresap & tidak melekit
~ melegakan batuk, asthma, selsema, kahak, wheezing
~ sesuai utk bayi berkulit sensitif


UNTUK IBU HAMIL, ANDA BOLEH SAPUKAN DI LEHER DAN TENGKUK ANDA UTK MENGURANGKAN RASA MUAL & LOYA.

HARUMAN MINYAK KAYU PUTIH HALIA INI AKAN MEMBUATKAN ANDA BERASA NYAMAN DAN TENANG


TEMPAHAN SILA SMS < SAYANG ANAK > <NAMA> ke 012-343 0706 

hanya RM 70 anda akan dpt memiliki 3 produk ini beserta free gift dari kami...

jgn tunggu lagi...SMS kami SEKARANG !~~~~~
-------------------------------------------------------

YANG PASTI IANYA HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN OLEH BAYI SEHINGGA DEWASA
Read more

Selamat tinggal Malaysia

Assalamualaikum..dah lama tak berkongsi cerita kat sini..
Almaklumlah..mummy Q3 nI mmg slalu bz...klu xbz tu mmg ajaib la...

Utk beberapa hari ni..Qis akan update kisah2 sepanjang 19 Jun hingga 1 july 2013

Alhamdulillah, kami terpilih utk menjadi tetamu Allah dan Rasul...
Qis, husband & Qhaiyrah...kami pergi bertiga shj memandangkan Qhaiyrah( 16m) fully bf n dia mmg xprnh minum ebm baik yg fresh mahupun yg frozen..
Qhushairy &Qhuzhairy tgl ngn nanny sepanjang ketiadaan kami..




2 wajah kesayangan yg ditinggalkam selama hampir 2 mgu...


Telekung Qhaiyrah yg sempat siap dlm masa satu hari....mujurla ada kwn taylor yg cekap menjahit...dia dpt siapkn 2 pcs skirt mummy n 2 pcs telekung qhaiyrah.. Alhamdulillah..Allah permudahkn segala urusan kami dari sebelum berlepas hinggalah kembali ke Msia...

Dlm ingatan Qis masa tu dh terbayang2 Baitullah....cuba utk menggambarkan bagaimana keadaan disana nanti..dlm hati tak putus2 baca 'Rabbi yassir wala tu'assir Ya Karim'..

Sejak lps daftar je ngn travel agency, ibu dh start pesan suruh bykkn doa wat solat hajat, wat solat taubat minta Allah permudahkan segala urusan kt sana..kami daftar dgn Madin Al-Syarif yg dikendalikan oleh Hjj Nazam Management. Alhamdulillah dgn bayaran yg murah ( rmi terkejut dan tak kurang jugak ada yg memberi reaksi negatif dgn harga pakej yg kami dpt ni), segalanya berjalan dgn lancar, selesa dan mudah... Cuma part pasprt husbnd je la ada slh fhm skit..tp Alhamdulillah segalanya terbaekkkkkk!!!!! lps ni ada rzki inshaaAllah akan daftar ngn TA ni lg...puas hati...

Beberapa hari sebelum berlepas, ada bunyi2 sinis mengatakan ttg keputusan kami utk bawa anak kecil, baby qhaiyrah ikut skali mengerjakan umrah...krn katanya susah kt sana nk handle anak kecil, sebab niat kita nk beribadah...pastu nnt kt masjid leceh nk solat, anak menangis...pastu plak org melayu ni bkn mcm org arab yg bleh nk biarkan anak terlepas dari pandangan mata kita... Bila dgr kata2 mcmtu...saya luahkan pd husbnd yg saya rasa agak down bila 'sidia' ckp mcmtu...sepatutnya dia sebagai seorg tua yg baru je blk dari sana, bkn memberikan kata2 negatif..malah sepatutnya memberi kata2 semangat pd saya..tak pelah, saya anggap kata2 dia tu sebagai peringatan utk saya berjaga2 terhadap apa sahaja kemungkinan yg akan berlaku...apa pn saya redha..saya ikhlas bawa qhaiyrah..dia adalah amanah yg Allah titipkn utk saya sejak dari dlm kandungan lg...jd saya tak rasa ianya satu beban yg maha berat utk saya tanggung. Saya yakin yg Allah tak kan merumitkan urusan ibadah saya...malah akan mempermudahkan segalanya... Bukankah yg saya bawa ini adalah ahli syurga. ?

Dan sekiramya sidia membaca coretan hati saya ini, saya nk dia tahu bahawa bukan dia yg menentukan segalanya... Allah Yg Maha Berkuasa...

Ok kita lupakan kisah td...

Kami tiba di LCCT pukul 9 mlm 19/6/13.. Call k.wahidah yg naik bas dgn jemaah dari taiping tp dorg tgh berhenti kt R&R dengkil lg...so kami pn sempat mkn dlu..mmg menjadi satu 'penyakit' tau...bila nk fly je mesti selera makan hilang..xtau la pasai apa...nk kata excited mmg la excited..tp sampai hilang selesa makan tu mmg membimbangkan..tp mkn gak la skit pegedil kt nasi ibu..tu pn sesuap je...qhaiyrah kebetulan time tu tdo..so bungkuskan burger utk dia..abang2 mkn dgn seleranye...

Jemaah dari taiping tiba di LCCT sekitar pukul 10 mlm...flight kami pukul 2pg..selesai atur beg n dpt tag nama, kami pn lepak2 sementara tgu waktu check in. Memandangkan anak2 dah mengantuk, so saya suruh ibu, ayah n family lain balik dlu.. Kesian masing2 mk keje esok n anak2 pn dh letih mengantok..





posted from Bloggeroid

Read more

Chocolate fountain at bandar sunway utama,sunway

Read more

Chocolate fountain at sentul

Assalamualaikum,
Hari sabtu bersamaan 8/6/13 Yg lalu, pihak kami telah mendapat order di sentul, KL...
Thanks to iecar n family sudi menggunakan khidmat kami...harap berpuas hati ye.....





Tak dpt nk amik byk picture coz ada insiden yg xdiingini plak time tu...xpe...yg penting smuanye dh berjalan dgn tenang dan aman... :-)

Kpd yg berminat utk menggunakan perkhidmatan kami seperti baby cradle, soft ice cream, chocolate fountain.... Boleh direct contact kami melalui email :stylobubble@yahoo.com or wassapp 012-3430706... ( Klu saya xjwp fon tu mknanya saya tgh bz...so hrp dpt sms saya je ye...)

posted from Bloggeroid

Read more

Homemade ferrero rocher

Read more

blue garden

Assalamualaikum...
cukur jambul Tengku Ammar Raiyan on 25 May 2013
at presint 8, putrajaya











berminat?wassapp 012-3430706
email : stylobubble@yahoo.com

posted from Bloggeroid

Read more

birthday at CIC kota warisan

assalamualaikum....
birthday party sofiya yg ke 6 was held at her pre-school, CIC kota warisan...
on 23rd May 2013

the kids n teacher sgt2 enjoy menikmati chocolate fountain...



birthday girl


comelllllll..... :-)


teachers tlg agih2 kn choc


wajah2 xsbr tgu mkn time... hihi






thanks Mai beri kepercayaan kpd Zu utk handle choc fountain for sofiya's birthday

berminat?wasapp 012-3430706
wechat id: stylobubble
email: stylobubble@yahoo.com

posted from Bloggeroid

Read more

E- day with chocolate fountain

Read more

fantaghiro baby cradle

assalamualaikum...

sempena new cradle yg baru tiba, kami nk wat promo...















boleh request warna theme yg anda kehendaki..
info/ booking boleh email : stylobubnle@yahoo.com
wassapp 012-3430706
wechat ID: stylobubble

posted from Bloggeroid

Read more

birthday party

assalamualaikum,
ada event yg tercicir nk update minggu lps...

yg ni birthday party kt presint 9, putrajaya...
Neesa amik full package



2 kg choc moist cake with edible image



50 pcs goody bag which cost RM 1.80



chocolate fountain package

gmbr dipping fruits lupa nk amik...


apam dot2





interested?plz wassapp 012-3430706 :-) wechat ID : stylobubble
or email : stylobubble@yahoo.com

posted from Bloggeroid

Read more

birthday party

assalamualaikum...
birthday Qurnia st cheras utama on 27/4/13








berminat boleh wassapp 012-3430706 or wechat ID: stylobubble or email : stylobubble@yahoo.com

posted from Bloggeroid

Read more

cukur jambul with chocolate fountain

assalamualaikum...

hari sabtu baru ni iaitu 13 april 2013, kami set up chocolate fountain di seksyen 20 , shah alam...
theme color adalah blue + white...










klu berminat utk kami set up choclate table anda , boleh hubungi kami..
email: stylobubble@yahoo.com
wassapp : 012-3430706
wechat : 018-6687085

posted from Bloggeroid

Read more