Order kat sini ye..

NAME :
STATUS : DEALER
MINI DEALER
RESELLER
PHONE NO.
ADDRESS :
ITEM CODE & QUANTITY
PAYMENT METHOD :
EMAIL ADDRESS :
URL/ LINK :

Click here to create your own form.

Chocolate fountain at bandar sunway utama,sunway

Assalamualaikum,

Musim cuti sekolah ni mmg musim org kawin,org bertunang, anak bersunat...mcm2 KENDURI masa cuti sekolah ni....
So mostly kami fully booked sepanjang cuti sekolah...just nk inform pd yg nk booking choc fountain / baby cradle/ soft ice cream, klu nk wat majlis masa cuti sekolah..dinasihatkan booking awl2,...klu last minit,saya xcukup kaki tgn nk handle lbh dr 3 event dlm satu hari...oart time staff cuma 2 org..tu pn terkejar2,...sbb saya xberani nk tglkn staff suh dia sndiri yg set up the table..saya yg akan set up the table by my own...

Ni sekitar majlis kt sunway utama, bandar sunway 1 jun haritu... wedding of Ins Shahritz with her wife Norarnie...smoga bahagia hingga akhir hayat... Yg order ni, his sister yg juga merangkap my classmate masa study dlu... Dr. Shafeeqa n her kakak Dr. Shaheera.. Saya knl kakak sha ni masa aktif berpersatuan dlu...thanks sgt kt korang sudi gunakan our service.... LOL :-)












Kpd yg berminat nk order, boleh wassapp 012-3430706 or wechat ID: stylobubble...
* ogos ni cuti sekolah ke?rmi yg dh start booked utk ogos...:-)

posted from Bloggeroid

1 tukang merapu:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment