Order kat sini ye..

NAME :
STATUS : DEALER
MINI DEALER
RESELLER
PHONE NO.
ADDRESS :
ITEM CODE & QUANTITY
PAYMENT METHOD :
EMAIL ADDRESS :
URL/ LINK :

Click here to create your own form.

:..SET SAYYIDA AMBAR..:
SET SAYYIDA AMBAR merupakan pemakanan lengkap selama  dua (2) bulan khas untuk  wanita berkahwin sahaja  samada mempunyai zuriat ataupun tiada zuriat untuk memberi kekuatan kesihatan dalaman, menambah zuriat atau ingin menimbang cahaya mata, mampu mencapai klimaks serta kepuasan seks, melewatkan proses putus haid, membaikpulih & menguatkan rahim, masalah senggugut, melancarkan perjalanan darah haid sekaligus mengetatkan faraj.
Disamping itu, SET SAYYIDA AMBAR sungguh berkesan untuk sakit angin, bau badan atau faraj, menegangkan buah dada & kulit wajah.

RM 120.00 (SM) / RM 140.00 (SS)


SET SAYYIDA AMBAR ini amat sesuai untuk  
 
 a. Pengamalan iibu-ibu selepas pantang bersalin;
b.  Wanita keguguran atau bersalin lebih setahun;
c. Wanita yang ingin menambah atau menimang cahaya mata;
d. Wanita yang mengalami tekanan perasaan, kemurungan dan/atau meroyan;
e. Wanita yang ingin kekuatan & kecantikkan kesihatan dalaman.

  A.    UNTUK WANITA YANG TERGOLONG DIDALAM KATEGORI  a, b, d & e  DIATAS :-

    AMALKAN SET SAYYIDA AMBAR  dan diikuti AK WANITA berterusan .... LIHAT PERUBAHAN PASTI SUAMI TERPERANJAT!!!
   Cuba & rasai perbezaan yang sungguh mengembirakan kerana badan akan lebih kuat & sihat segala masalah dalaman Wanita akan terus lenyap dan  kembali dara, anggun, cergas, berseri , sihat & ceria berterusan.  Tiada lagi risau pasal berat badan, angin badan atau tekanan perasaan, meroyan . Lenyap !!! Anda Gembira, suami tergoda!! INSYAALLAH....  

B.  UNTUK WANITA YANG INGIN MENIMANG ANAK ATAU MENAMBAH CAHAYA MATA ATAU KEGUGURAN :-
 
   Kebanyakan  Wanita berkahwin yang sukar untuk mendapat atau menambah anak kerana kurangnya sikap perihatin keatas  penjagaan dalaman semasa muda atau semasa keguguran. Tetapi masih tidak terlambat untuk bertindak kerana SET SAYYIDA AMBAR boleh membantu anda merungkai masalah anda itu tetapi berkemungkinan mengambil masa dalam enam (6) bulan atau lebih bergantung kepada masalah dalaman anda. Ramai yang telah cuba dan Alhamdulilah berjaya mengapai kejayaan.
 Setelah mengambil SET SAYYIDA AMBAR untuk 2 bulan amalkan AK WANITA berterusan dan hendaklah berhenti mengambilnya setelah disahkan hamil. Digalakkan Suami membantu isteri dengan mengambil & mengamalkan AK LASAK untuk mempercepatkan proses kehamilan dengan membaikpulih dalaman , meningkat kesuburan sperma suami.
  Semasa mengamalkan diatas elakkan makan makanan berjeruk, cuka, tapai, masam, minuman asam, nenas, limau serta makanan & minuman tidak berkhasiat. Selain daripada itu sentiasa berdoa & sembahyang hajat dengan memohon kepada ALLAH S.W.T dikurniakan zuriat yang soleh & sihat. Jangan susah hati kerana setiap kesusahan akan ada penyelesaian, apa yang penting sikap tidak mudah putus asa kerana didalam kehidupan ini tiada jalan pintas dan sekiranya ALLAH S.W.T berkehendaki sesuatu  ia akan berlaku kerana tiada qadha' bagi seorang hamba kecuali qadha itu baik bagi dirinya. Berusaha adalah lebih baik daripada menyerah bulat-bulat tapa membuat apa-apa tindakan. BERSABAR & BERUSAHA. INSYALLAH.

  CARA PENGAMBILAN SET SAYYIDA AMBAR & AK WANITA

1. UNTUK TIGA (3) HARI PERTAMA SETIAP BULAN
 
  WAKTU PAGI : Makan dua kapsul (2) AK WANITA selepas makan dengan segelas air suam ( TERUSKAN MAKAN WALAUPUN KEDATANGAN HAID )  DAN  pada WAKTU PETANG : Makan dua (2) kapsul TUJU MEROYAN  dan mesti makan pada waktu 5 - 7 petang sahaja. TUJU MEROYAN juga mesti dimakan seperti menyorok dibelakang pintu DAN WAKTU MALAM  : makan 2 kapsul AK WANITA selepas makan malam atau sebelum tidur dengan segelas air suam.
SELEPAS 3 HARI TERSEBUT SILA TERUSKAN PEMAKANAN AK WANITA , SETELAH HABIS DUA (2) BOTOL AK WANITA  BERMAKNA TELAH HABIS MAKAN SATU (1)  BULAN .
JADI UNTUK BULAN KEDUA,  KENA ULANGI SEMULA MAKAN TUJU MEROYAN & HABISKAN AK WANITA SETERUSNYA UNTUK BULAN SELANJUTNYA AMALKAN AK WANITA SAHAJA.

SELAMAT MENCUBA..

Didalam SET SAYYIDA AMBAR kami telah menyediakan 4 botol AK WANITA dan 2 peket TUJU MEROYAN. 


Empat (4) Botol AK WANITA untuk pemakanan 60 hari sahaja dan seterusnya amalkan AK WANITA untuk rawatan berpanjangan. AK WANITA digunakan secara tradisional untuk melegakan senggugut, melancarkan perjalanan haid, melegakan keputihan, melegakan sakit kepala, membuang angin dan menambahkan tenaga.Elok dan boleh dimakan semasa kedatangan haid.

Kapsul sayur-sayuran
MAL 07081624TC


Dua (2) peket TUJU MEROYAN AK dan setiap peket dimakan setiap bulan
selepas kedatangan haid. Setiap peket dimakan 3 hari pada waktu petang sahaja
mengikut petua.
TUJU MEROYAN AK adalah makanan tambahan membantu untuk mengecutkan
batu meroyan, menaikkan rahim serta memulihkan gangguan emosi seperti cepat
marah, cepat kecil hati, murung , mimpi buruk dan sebagainya.
Insyaallah berkesan dan layarilah testimoni AMBAR KENANGA
Kapsul Sayur-sayuran
MAL 07061521TC

0 tukang merapu:

Post a Comment